Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Квартири подобово у Чернівцях на Новий рік

Новий рік у Чернівцях - дуже яскраве та колоритне свято. Воно тісно пов'язане з українськими легендами, обрядами, звичаями і традиціями, які народ шанує і передає з покоління в покоління. Самою природою створені необхідні умови, щоб зустріч Нового року в Чернівцях була по-справжньому незабутньою. Тож не прогавте можливості зустріти Новий рік по-буковинськи! Тут це свято, безперечно, є найулюбленішим і найбільш очікуваним.

Останнім часом молодь стала надавати перевагу святкуванню не вдома, у родинному колі, а з друзями. Не дивно, що на новорічні та різдвяні свята квартири подобово дуже популярні. Тож задумуватися про квартиру подобово на Новий рік у Чернівцях починають уже в листопаді. А чим ближче до свята, тим складнішими можуть стати пошуки квартири подобово на Новий рік в Чернівцях. Але трішки наполегливості і терпіння - і вам обов’язково посміхнеться удача!

Новорічна пора вважається "високим сезоном" і ціни на квартири подобово в Чернівцях виростають практично вдвічі. Так, двокімнатну квартиру в центрі міста можна зняти від 400 грн. за добу, при цьому мінімальний термін подобової оренди квартир складає від 3-х діб.

Чернівці в зимову пору приваблюють багато туристів, адже сердце Буковини манить не лише своєю природою й цікавою історією, але й бажанням зустріти Новий рік якось по-особливому. Цього року зимові свята в Чернівцях розпочнуться 19 грудня урочистим відкриттям головної ялинки міста. Місцева влада вирішила не влаштовувати чогось аж надто помпезного і надати найбільше уваги юним учасникам Новорічного дійства. Тому в грудні і січні в Чернівцях пройде безліч театралізованих вистав, фестивалів, забав, майстер-класів, концертів за участю діток та дорослих.

Це чарівне місто завжди раде гостям. Тому, якщо ви тут ще жодного разу не були і прагнете нових відчуттів, сміливо приїжджайте - незабутні враження вам гарантовано! Веселих свят!


Коментарі:

userpic