Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Квартири подобово у Львові на Травневі свята

Наближаються травневі свята. Цього року нас очікуватиме аж чотири вихідних дні, починаючи із п’ятниці 1-ого до понеділка 4-ого травня. Більшість жителів мегаполісів прагнуть відпочити активно, подорожуючи цікавими місцями, тим паче часу для цього буде достатньо.

Подорож до Львова одна із найулюбленіших серед туристів. Кожен хоча б раз хоче відвідати столицю Галичини, побачити архітектуру, вузенькі вулички старого Львова, посмакувати запашну свіжо змелену каву, аромат якої відчувається навіть надворі, коли проходитимете повз цікаві ресторанчики. До вихідних залишилося лише кілька днів, отож не баріться, а швидше телефонуйте друзям, які вирушать у подорож з Вами. І обов’язково складіть програму святкувань, щоб травневі свята запам’яталися Вам лише приємними моментами.

За різними джерелами на ці вихідні Львів очікує прийняти 100-150 тисяч туристів. Цифри вражаючі. А от чи виправдалися очікування власників житла, котрі здають квартири у подобову оренду. Для цього телефонуємо кільком із них, перейшовши в розділ «квартири подобово у Львові».

Пан Володмир, власник кількох квартир: «Зима цього року видалася важчою ніж будь-якого року, адже зимою туристів і так менше. Всі надії покладали на травневі свята, адже саме в ці дні львівяни святкуватимуть день міста Лева. Щороку отримували бронювання, починаючи з березня, цього ж року бронювати квартири почали досить пізно, десь за місяць».

«Думаємо що вільних квартир не залишиться, хіба що дуже дорогі, чи ті що далеко від центру. Кожного року знаходяться ті, хто завчасно не знайшов житла. От і в самі свята доводиться працювати. На «бум» не надіємося, як це бувало кілька років поспіль у Львові, дається взнаки ситуація в країні» - зізнається Ольга, помічниця одного із власників.

«Ціни, порівняно із минулим роком виросли, проте не набагато». Підняття цін – вимушений і обґрунтований крок через зростання тарифів на комунальні послуги. В будні дні вартість житла залишається сталою і доступною. Ми розуміємо людей, котрі подорожують й так відчувають тягар зростання вартості проїзду та харчування» - запевнила нас пані Оксана.

На свята ціни виростають як мінімум вдвічі. Зняти однокімнатну квартиру в центрі зі всіма вигодами Вам обійдеться від 400 грн., якщо із вікна відкриватиметься вид на Ратушу чи Оперний театр, то викласти доведеться трохи більше. Ціна залежатиме також від кількості проживаючих, отож, обов’язково уточніть цю інформацію, бронюючи квартиру. Найдешевша вільна 1-кімнатна квартира, котру нам вдалося розшукати, виявилася розташованою в спальному районі Львова – Сихові, доба проживання для двох у ці вихідні обійдеться в 280 грн.

Уже зовсім скоро ми зможемо дізнатися чи виправдалися очікування власників житла на травневі свята у Львові, чи розпочався туристичний сезон у місті і плани на літо 2015. Усім бажаємо приємних і незабутніх вихідних!


Коментарі:

userpic