Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

3 кроки для успішної подобової оренди

Планування кожної поїздки, в незалежності від цілей, починається з питання - де зупинитися, щоб і комфортно, і недорого. Останнім часом все більша кількість людей на період відпустки, вихідних або відрядження, віддають свою перевагу добовій оренді квартир. Так з чого ж почати і як вдало забронювати бажані апартаменти для комфортного перебування в іншому місті - читайте наші рекомендації.

Крок перший: пошук квартири

Спершу, з огляду на мету поїздки і кількість мандрівників, визначаємося з: кількістю кімнат, днями оренди, районом і ціновим діапазоном. Уточнюємо бажані зручності в квартирі: наявність кондиціонера, пральної машинки, інтернету та іншого. Дивимося місце розташування квартири на карті, щоб потім не витрачати час на пошуки магазину, ресторанів, станції метро або автобусної зупинки. Оцінюємо транспортну розв'язку. Звертаємо увагу на відгуки (якщо вони є), адже це реальна рекомендація. Якщо є якісь сумніви з приводу квартири, а коментарів немає - можна відправити запит в службу підтримки і дізнатися чи були раніше зауваження від попередніх мешканців. Багато хто з власників тільки розпочинає здавати квартири в оренду, завдяки чому - можна зняти зовсім нові, після ремонтів апартаменти. Зв'язуємося з власником відповідної квартири і не забуваємо поторгуватися: господарі житла можуть поступитися в ціні, а в майбутньому - зробити хорошу знижку як постійним клієнтам.

Крок другий: обговоріть всі нюанси оренди

Часто власники, що здають квартири подобово, забороняють гучну музику після 21:00, святкування свят, куріння і поселення з вихованцями. Тому якщо мета приїзду - відзначити свято, або ж Ви їдете з домашнім улюбленцем, краще відразу ж попередити про це господарів, щоб уникнути неприємних моментів (виселення без повернення оплати тощо.). У випадку відрядження, варто заздалегідь попросити власника підготувати документи (чек і квитанцію). Буває так, що зазначений час заселення не підходить, краще так само заздалегідь обговорити цей нюанс. У більшості випадків власники йдуть на зустріч клієнту, але бувають і випадки додаткової доплати за таку послугу. Вкажіть скільки людей збирається проживати в квартирі, можливий варіант що оренда вказана за 2-х людей і доведеться за кожну наступну особу доплатити +100 грн, цей момент краще обговорити передчасно.

Крок третій: процес бронювання

Якщо всі кроки зроблені, залишається останній етап - бронювання житла. Щоб всі домовленості вступили в силу, і квартира була заброньована - потрібно внести передоплату. Передоплата в такому випадку, як якась гарантія, що і справді гості заселятися в квартиру. У більшості випадком вона становить вартість однієї ночі проживання. Не забувайте, що чим раніше здійсните подобову бронь квартири, тим краще. Тим більше, якщо планована поїздка припадає в період святкових днів. Найоптимальніші квартири в співвідношенні ціна = якість напередодні свят бронюються ще за пару тижнів до святкових дат. В такому випадку Ви зможете встигнути домовиться про подобову оренду квартири за вигідною ціною до того, як власники піднімуть на неї вартість, тим самим заощадити.

Застосовуємо поради для точної перевірки квартири

Перед дзвінком до власника, варто ретельно перевірити чи взагалі існує дана квартира. Для початку перевіряємо чи є обрана квартира на інтернет просторах: завантажуємо фотографію в пошуковик і дивимося на яких ще сайтах виставлені наші апартаменти. Звіряємо всю інформацію, контактні номери, уточнюємо чи один і той же власник.
Також скористаємося пошук по карті (наприклад Google Maps): шукаємо вказану адресу квартири на карті, оглядаємо окружність, що поруч з квартирою знаходиться. Завдяки цій інформації зможемо перевірити чи збігається заявлена в описі адреса з реальною. Після чого телефонуємо власнику і розпитуємо: які поруч знаходяться магазини, станція метро та інше. Пам'ятаємо, що справжній власник знає про свою квартиру все, і з упевненістю може розповісти про місце розташування квартири та про район в цілому.

Своєчасна оренда квартири - 50% вдалої поїздки. Скористайтеся цією інструкцією, і процес подобової оренди квартири не складе ніяких труднощів, а навпаки - зможете заощадити і запобігти неприємних ситуацій.



Коментарі:

userpic