Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Львів за 1 день: Побачити головне, куди піти

Львів дає можливість поринути в історію, відпочити, забути про буденні справи хоча б на 1 день без значних витрат. Ви можете подумати: «Що можна встигнути зробити за одну добу у Львові?». Тому даємо рекомендації, як цікаво провести час у місті.

Про що поговоримо?
1. Вперше у Львові? Ідеальний маршрут на 1 день
2. Львів гастрономічний: заклади, які варто відвідати
3. Унікальні місця Львова, що Вас здивують

Що подивитися у Львові за 1 день

Вперше у Львові? Ідеальний маршрут на 1 день

Туристи, які побували у Львові вперше, повертаються знову. Чим же приваблює місто любителів подорожей? Львів славиться Національним оперним театром. Саме з проспекту Свободи, де він знаходиться, пропонуємо почати знайомство з містом, прямуючи до знаменитої площі Ринок. Далі відвідайте Палац Потоцьких – величну споруду з розкішним оздобленням. Охочі можуть розглянути інтер'єр першого поверху. Завітайте до Будинку вчених – на теперішній час тут проводять бали, фотосесії, конференції, святкування та екскурсії.

Попри втому від прогулянок по місту, знайдіть сили дістатися до парку Високий Замок. Це головний пагорб, з якого відкривається панорама на історичний центр міста. Як будете підійматися на найвищий оглядовий майданчик Львова, прогуляйтесь всією територією парку біля містичної печери та між затишними деревами.

Велич львівських споруд викликає лише захоплення. А легенда палацу Семенських-Левицьких – ще більшу цікавість до історичних пам'яток. Споруда захована в глибині двору, тому біля неї зазвичай мало туристів. Але на територію потрапити варто.

Куди піти у Львові

Львів гастрономічний: заклади, які варто відвідати

Уявіть, що тільки з потяга, втомлені, голодні й не знаєте, куди податись. На площі Ринку в ресторані «Дуже висока кухня» можете замовити улюблений сніданок. Не важливо чи є ця страва в меню, адже його там не дають. Тому кухарі приготують практично будь-яку їжу на ваш смак.

Вже зголодніли після декількох екскурсій? Завітайте на обід до «Реберні під Арсеналом». Одна з причин повернення туристів до Львова – це ще раз скуштувати реберця.

Щоб перевести подих між екскурсіями, відвідайте «Майстерню шоколаду» й «Львівську копальню кави». Зерна видобувають з-під площі Ринку, смажать і готують запашні кавові напої гостям. До них добре смакують десерти з чорного, білого чи молочного шоколаду ручної роботи.

Для остаточного розуміння, що таке гастрономічний Львів, скуштуйте тематичні наливки в ресторації - музеї «Гасова лямпа». В меню пропонують 10 видів і подають в лабораторних пробірках.

Якщо одного дня буде замало, радимо звернути увагу на квартири подобово Львів, а саме зняти квартиру в центрі Старого міста. Більшість цікавих ресторанчиків знаходиться в цьому районі, де велика увага приділяється подачі, авторським стравам. Колорит відчувається в кожній ресторації.

Цікаві місця Львова

Унікальні місця Львова, що вас здивують

Туристи приїжджають до міста Лева, щоб в першу чергу познайомитись з величною історією, красою архітектури та вулиць. Саме небанальні місця Львова ще більше закохують в місто. Унікальним місцем для туристів у Львові є Личаківське кладовище. Адже в цьому історико-культурному музеї надгробні скульптури – це справжні витвори мистецтва.

У місті слід відвідати «Океанаріум Львів». Це підводний світ, що показує життя морських жителів. Сюди поселили різноколірних риб, акул, черепах. Влаштовують 3D-шоу для відвідувачів. Для дітей і студентів є знижки.

Незвичайний пластиліновий будинок є маловідомим для туристів. Але вартий уваги, адже серед звичайних особняків виділяється унікальністю. Будинок був теж непримітним, поки не потрапив до рук місцевого архітектора. Та зараз приковує погляди перехожих своєю нереалістичністю. Обов'язково віднайдіть його.

Площа Ринок, центр Львів

Львів завжди гостинно зустрічає туристів. Варто провести там один день, який чітко спланований і можна встигнути багато дізнатись про нього. Якщо врахувати, що місто є туристичним, то на розваги й відвідування бажаних закладів ви не витратите багато коштів. А враження від подорожі залишаться на все життя.



Коментарі:

userpic