Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Чим зайнятися у Києві: ТОП 3 речі, які варто зробити

У Києві можна годинами гуляти вуличками, милуватися культовими місцями і насолоджуватися чудовими панорамними краєвидами. Безсумнівно, Київ приготував безліч цікавих, крутих місць для своїх відвідувачів, але є 3 обов'язкові речі, які варто зробити, будучи у Києві.

Чим зайнятися в Києві

1. Прогулятися вечірнім Києвом

Гуляючи ввечері, складається відчуття, ніби й не гуляли по Києву в день. Обов'язково пройдіться центром столиці, Хрещатиком що веде до Майдану Незалежності, насолоджуючись під час прогулянки цікавими архітектурними пам'ятками і особливою атмосферою мегаполісу. Якщо не втомитеся, то здійсніть романтичну прогулянку до пішохідно-велосипедного мосту через Володимирський узвіз та набережної Дніпра, яка подарує незабутній романтичний настрій. Не забудьте також кинути монетку в Дніпро, щоб обов'язково знову сюди повернутися.

Панорамний вигляд на Київ

2. Подивитися на місто з висоти пташиного польоту

Відвідати оглядові майданчики Києва має точно кожен турист та киянин. Візьміть з собою ароматну каву або гарячого шоколаду і рушайте на одну з найвищих точок міста. Безкоштовно подивитися на дивовижні панорами столиці України з висоти пташиного польоту рекомендуємо з майданчиків на Володимирській гірці, парку Вічної Слави, Маріїнському та Хрещатому парку, горі Щековиця, Замковій горі. Насолоджуйтеся мальовничою панорамою сучасного і старовинного Києва, уявіть які фотографії вийде зробити.

Київ з вікна квартири

Потіште себе не тільки відмінним відпочинком в столиці, а й файнмм місцем проживання. Чудовим варіантом буде зняти квартиру подобово Київ на останньому поверсі багатоповерхівки, щоб продовжити милуватися вражаючим виглядом з тераси або вікон квартири. Романтичний вечір гарантовано.

Сувенірний базар на Андріївському узвозі

3. Придбайте сувенірчик на Андріївському узвозі

Андріївський узвіз не просто улюблене місце туристів, а вулиця музеїв, галерей та театрів, а також сувенірний базарчик просто неба, де можна знайти практично все: від картин сучасних художників до традиційних виробів ручної роботи українських умільців. Тут Ви точно придбаєте якийсь незвичний подарунок, оригінальну вишиванку або магнітик на згадку. І поторгуватись не забудьте.

Хрещатик, центр Києва

Кожного разу приїжджаючи до столиці - наче вперше знайомишся з Києвом: місто вражає виглядом, дивує цікавими місцями та закохує, однак абсолютно не розчарує. Відкрийте для себе Київ під іншим ракурсом додавши 3 ідеї в свій To-do list.



Коментарі:

userpic