Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Київ за 1 день: знайомство зі столицею

Оцінити переваги української столиці та подивитися на самі найцікавіші місця Києва бажає кожен турист. Якщо для пізнання мегаполісу є лише один день – радимо спланувати екскурс. Куди піти, чим зайнятися у Києві вдвох чи з дітьми - розповідаємо в матеріалі.

Київ, вигляд на місто

Пейзажні місця, історичні пам'ятки

1. Вулиця Хрещатик
Щоб відчути ритм міста, радимо прогулятися головною вулицею Києва – Хрещатиком. Головна її площа – Майдан. Тут ви можете побачити такі історичні об'єкти, як: Монумент Незалежності, скульптуру Архангела Михаїла та інші. На Хрещатику завжди багатолюдно, зосереджені цікаві локації, незліченна кількість магазинів, ресторанів, кафе, де можна смачно підкріпитися.

Софіївський собор

2. Софіївський собор
Насолодитися вражаючою архітектурою, оцінити прекрасний вид на місто, вийде, відвідавши Софіївський собор, який є візитною картою кожного туриста.

Андріївський узвіз

3. Андріївський узвіз
Помилуватися красою Андріївської церкви, придбати картину чи виріб, відвідати один із тамтешніх музеїв, ви зможете на загадковій вулиці Києва - Андріївський узвіз.

Золоті ворота в Києві

4. Золоті Ворота
Одна з найдавніших оборонних споруд часів Київської Русі – Золоті Ворота, розташована в центрі міста. Її багато разів реконструювали, і зараз вона має привабливий вигляд, контрастно вирізняється від оточуючих будівель.

Києво-Печерська Лавра

5. Києво-Печерська лавра
Оцінити чудовий краєвид на Київ, Дніпро та мальовничу природу можна з оглядових майданчиків Києво-Печерської лаври, яка є найдавнішим монастирем на території сучасної України. Тут є безліч церков, дзвонів та інших споруд.

Міст закоханих Київ

Київ за 1 день: що подивитися закоханим?

1. У столиці є чимало символічних місць для закоханих. Зі своєю другою половинкою ви можете влаштувати романтичну прогулянку Набережною Дніпра. У цьому місці, в Наводницькому парку, знаходиться Дерево щастя, на яке пари вішають стрічки та загадують бажання.

Маріїнський парк

2. Міст закоханих у Маріїнському парку
З ним пов'язано декілька прикмет, одні з яких – якщо зі своєю другою половинкою перейдете Міст, тримаючись за руки, станете нерозлучними у житті, а якщо поцілуєтесь тут, ніколи не забудете одне одного.

Пішохідно-велосипедний міст через Володимирський узвіз, міст Кличка

3. Пішохідно-велосипедний міст над Володимирським узвозом
Жартома його називають «міст Кличка». Він з’єднує «Володимирську гірку» та Арку Дружби народів. З моста відкриваються панорамні краєвиди на лівий берег Дніпра. Фото виходять неймовірні.

Розваги в Києві, куди піти

Один день в Києві: куди піти сім'ї з дітьми?

Для дітей в столиці, як ніде, є море цікавих занять.

1. Парк розваг Galaxy
В Парку розваг Galaxy, який знаходиться в найбільшому ТРЦ України Lavina Mall є безліч занять для всієї сім’ї. На території знаходиться американська гірка, 7-D кінотеатр, кімната страху, лабіринти, батутний комплекс, кілька ігрових зон.

Океанаріум Морська казка

2. «Океанаріум Морська казка»
Щоб показати дитині підводний світ, завітайте в освітньо-розважальний комплекс - «Океанаріум Морська казка», в ТЦ «Дитячий світ».

Київський зоопарк

3. Київський зоопарк
Один із найстаріших в Україні та один із найбільших по території зоологічних парків у Європі. В цьому місці можна і покататися на атракціонах, і поїсти в тамтешніх кафе.

ВДНГ

4. Національний комплекс «Експоцентр України»
Варто побувати і на ВДНГ, яким гордиться вся Україна. Він займає величезну площу - 286,3 га. В кожний сезон тут повно розваг. Зимою це місце схоже на Діснейленд. Тут і стилізована ялинка, і близько 20-ти розважальних локацій, ковзанка, гірки, святковий ярмарок, фудкорти, екстремальні атракціони, Резиденція Санти.

Київ центр

Поради, які полегшать екскурсію містом

1. Перед поїздкою загугліть місця, які зацікавили. Випишіть місце розташування. Можливо їх буде декілька в одній місцевості.

2. Звичайно, одного дня мало, щоб сповна помилуватися українською столицею. Радимо зняти квартиру в Києві подобово на 2-3 дні, щоб у повній мірі відчути шарм міста та побачити всі топові місця must see.

3. Користуйтеся метро, в столиці – це оптимальний варіант транспорту, на якому можна зекономити час, щоб доїхати в конкретне місце. Ознайомтеся з вітками метро завчасно, завантажте на свій гаджет карту.

4. «Робота роботою, а обід за розкладом». Промоніторте заклади, в яких під час прогулянок зможете підкріпитися. Оцініть меню, ціни, почитайте відгуки.

5. Зробіть фото в конкретному місці, щоб через декілька років повернутися і повторити знімок. Зрівняйте дві світлини).



Коментарі:

userpic