Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Коли краще їхати до Львова: взимку, весною, влітку чи восени?

Колоритне місто з різноплановою архітектурою, затишними кав'ярнями, смачною їжею, фірмовими наливками. Атмосфера Львова особлива і просякнута величною історією. Хто побував у цьому затишному місті, закохався у нього з першого погляду, хто не бував – мріє відвідати.
Щоб відпочинок пройшов на ура, варто з'ясувати, коли краще спланувати поїздку у Львів. При виборі ідеального часу для подорожі в нове місто, варто розглянути переваги та недоліки сезону для відпочинку. Адже саме від цього фактору будуть залежати ваші витрати, можливість відвідати фестивалі за інтересами, яких у Львові сила-силенна, обрати відпочинок до душі.

Місто Львів, центр

Туристичні сезони та затишшя у Львові

Найбільший наплив туристів у Львові влітку, в період канікул і відпусток, та в передноворічні свята, коли люди бажають перейняти казкову атмосферу міста. Якщо бажаєте приїхати у Львів, щоб душевно відпочити, прогулятися вузькими вуличками та спокійно випити ароматної кави зі львівським сирником, завітайте сюди після новорічних свят, до настання Масляної та Пасхи.

Львів зимою

Зимовий період

У цей час у Львові по-особливому панує новорічна атмосфера: різного роду свята, ярмарки, колоритні концерти. Відчути спектр яскравих емоцій можна, відвідавши львівський каток, який знаходиться на Площі Ринок. Це одна із кращих зимових розваг, особливо для дітей. Головною окрасою зимового Львова стане красуня-ялинка, розміщена біля Оперного театру. Вона буде ідеальним фоном для крутої новорічної фотозйомки.

Для любителів смачно поїсти, місто варто відвідати, принаймні, через Свято Пампуха, де гостей частуватимуть галицькими пампухами, проводитимуть конкурси на швидке поїдання цих смаколиків, розповідатимуть про давні українські традиції. Гурманів порадує і Національне свято шоколаду, яке, як правило, проходить до Дня усіх закоханих. Чудова нагода символічно провести цей день, відвідуючи різні шоколадні забави.

Львів восени

Осінній період

Осінь у Львові – пора фестивалів. Поціновувачі кави будуть в захваті від Lviv Coffee Festival. Тут зможете досхочу насолодитися цим напитком, і разом із тим, проголосувати за кращу кав'ярню міста. На Святі сиру та вина продегустуєте цю ж категорію продуктів, побуваєте на кулінарних майстер-класах, концертах та шоу. Для всіх модників у місті передбачений «Lviv Fashion Week» - тиждень моди, на якому демонструватимуть колекції одягу українських і зарубіжних дизайнерів. Буде можливість придбати вподобану фешенебельну річ і познайомитися з цікавими людьми. Головне завчасно придбати квиток, так як захід закритого характеру.

Літераторів порадує така подія, як Форум видавців у Львові. На фестивалі будуть представлені різного жанру видання, які можна придбати. На святі передбачено багато майстер-класів, конференцій, різних читань, та інші події.

Вечірній Львів влітку

Літній період

Влітку поїздка до Львова – на любителя. Так як, для одних, гуляти під яскравими промінцями сонця, знайомлячись зі львівськими вуличками та охолоджуючись смачними напитками – це класно, для інших – виснажливе заняття. Варто відмітитити, що літом у Львові немає студентів, транспорт напівпорожній і всі визначні місця в пішій доступності. Як варіант, можна зняти квартиру на площі Ринок, це самий центр Львова, і насолоджуватись вечорами, попиваючи каву, і слухаючи музику вуличних музикантів.

Завдяки фестивалям вуличної їжі, які, зазвичай, проходять в парку Культури, можна смачно підкріпитися, дегустуючи різні страви. Для любителів джазової музики та короткометражних фільмів в цю пору передбачені фестивалі «Alfa Jazz Fest» та - «WIZ-ART», які проводяться в кінці червня і липня відповідно.

Весна у Львові

Весняний період

Через численну кількість державних і церковних свят, Львів буде переповнений туристами, а значить, метушливий і гамірний. До 8 березня у місті очікується маса виставок, літературних вечорів, та інших заходів. Саме це стане причиною підвищення вартості на оренду житла та різного роду розваги.

Туристичний сезон у Львові

Коли краще їхати у Львів?

Якщо бажаєте заощадити свій бюджет, врахуйте, період поїздки. Адже ціни на оренду житла у Львові подобово в різну пору неоднакові. Не обов'язково чекати якогось особливого приводу чи свята, щоб відвідати місто Лева. У будь-які святкові дні тут спостерігається великий наплив туристів і ціни на оренду житла, відповідно, зростають. Обирайте для себе не туристичні сезони та будні дні, якщо, звичайно, є така можливість.

Поїздка у Львів

Перейнятися особливою атмосферою міста Лева ви можете в усі сезони. Адже Львів прекрасний у кожну пору. Коли завітати у місто – справа ваша, але, якщо правильно вибрати час, вийде не лише гарно відпочити, але й зекономити фінанси, приміром, на іншу поїздку в цей неповторний Львів.



Коментарі:

userpic