Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
700
грн
вул. Валова, 16/2 (код: №16798)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 168
  • - Відгуків: 6
Власник Роксоляна
Роксоляна
Зв'язатися по телефону:
підключений (Viber, WhatsApp)
Lviv4u
Показати контакти

Квартира з дизайнерським ремонтом в центрі Львова

Простора і стилізована під старовину однокімнатна квартира. Будинок розташований в історичному центрі Львова біля площі Ринок та Ратуші. Квартира з першого погляду зачаровує своєю неповторністю і унікальністю інтер'єру, завдяки незвичайному дизайну, в якому переважають і домінують старовинні предмети обстановки, з використанням екологічно чистих матеріалів.
У квартирі можна розмістити до 2-х гостей, перебуваючи в ній ви однозначно відчуєте затишок і комфорт. Ви не пошкодуєте вибравши цю квартиру. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: двоспальне розкішне ліжко з ортопедичним матрацом, плазмовий телевізор, автономне опалення, ванна кімната з душовою кабіною, гаряча і холодна вода постійно, вбудована кухня (електроплита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, посуд, кухонні аксесуари), пральна машина, праска, фен. Гостям надається безкоштовний Wi-Fi, постільна білизна, рушники.
Заїзд з 14:00, виїзд до 11:00. Ціни в святкові і вихідні дні обговорюються додатково. Святкування в квартирі заборонено. Біля будинку є можливість скористатися послугою платного паркування.
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 1 | Ціна за день: 700 грн.

У квартирі є:

ліжко    холодильник    телевізор    кабельне    фен    інтернет    стоянка    душ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Валова, 16/2:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Вадим local Вадим · Київ
Очень понравилось место расположения - самый центр города. Квартира небольшая, но достаточно уютная для двоих. Вода холодная и горячая без проблем. Поселили своевременно. Провели замечательный уикенд во Львове!
Відповісти | 09.06.2020, 12:56
Svitlana Skyba facebook Svitlana Skyba
Квартира звиду - шик, а по функціям - "пшик". Ми поселились на 2 ночі. Квартирою назвати важко, бо від ліжка до виходу на двір - рівно 5 кроків, окремої кухні не має, а кухня вмонтована в кімнату: відстань від ліжка до кухні 4 кроки. Але все це можна пережити, якби не газовий котел, який висить над мийкою "кухні". На момент поселення котел не був включений, нам сказали у квартирі тепло, але першу ніч ми мерзли. Зранку я попросила Роксолану (не знаю це власник чи адміністратор), щоб нам включили газовий котел для обігріву. Вдень ми гуляли по Львову, а ввечері прийшл біля 23.00 і зауважили дивний звук роботи котла. Але втомлені - заснули. О першій ночі гуркіт роботи котла розбудив мене, а через 1 годину від цього звуку проснулась донька. Я серед ночі набрала Роксолану, до нас прийшла покоївка, щоб відключити котел, але клююч не підійшов. В страху, що з газовим котлом може щось статися, ми пролежали без сну та полишили цю кімнату страху раніше запланованого. Також у кімнаті на вул. Валовій, 16 (1-поверхова споруда у дворі) дуже був відчутний запах каналізації, напевно тому, що це був 1-ий поверх. Ніколи не зупинимось в цій квартирі з дизайнерським ремонтом.
Відповісти | 30.03.2019, 17:44
Милослава local Милослава · Київ
Хороша квартира, відповідає своїй ціні. Знаходиться в центрі, до більшості туристичних об’єктів 5-10 хв. пішки. Сюди легко можна добратися машиною, поруч з десяток кафе і ресторанів, голодними не залишитеся навіть пізно ввечері. У квартирі приємно і комфортно, поселення і виселення пройшло без проблем.
Відповісти | 26.07.2018, 11:38
Denys Yurenko facebook Denys Yurenko
Находились здесь буквально недавно. Если честно сама квартира неплохая но отношение владельцев не совсем правильное. Пол был ну уж очень грязный - если ходить босыми ногами то невозможно залезать на кровать. От количества песка - казалось что ты на пляже. И как-то невозможно было регулировать температуру помещения - по крайней мере мы не нашли. Было настолько жарко - что хотелось умереть. А если по мелочам то в туалете не было даже туалетной бумаги - мелочь но не совсем приятно когда ты с долгой дороги.
Відповісти | 12.02.2018, 09:45
Артём local Артём · Білорусія
Квартира с интересным дизайном, небольшая, но для двух достаточно комфортно. Провели четыре дня и остались очень довольны. Спасибо!
Відповісти | 25.12.2017, 09:31
Алексей Терентьев facebook Алексей Терентьев
Хотим оставить положительный отзыв об апартаменте на Валовой, 16. Провели там 2 ночи (2-4 декабря 2017 г.). Исключительно хорошее расположение, достойный ремонт, интересная работа дизайнера. Алексей и Ирина, Минск.
Відповісти | 06.12.2017, 15:18