Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
450
грн
вул. Шолом-Алейхема, 5 (код: №17095)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 51
  • - Відгуків: 1
Власник Юлія
Юлія
Оголошення №17095 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Квартира в центрі міста недалеко від Оперного театру

Затишна однокімнатна квартира в центральній частині Львова. У квартирі можна розмістити до 6 осіб - комфортне двоспальне ліжко, зручний розкладний диван і два розкладні крісла. Квартира обладнана сучасними меблями, є вся необхідна побутова техніка (газова плита, мікрохвильова піч, електрочайник, фен, праска), посуд. Автономне опалення, швидкісний інтернет з Wi-Fi доступом, кабельне ТБ. У невеликій кухні Ви знайдете все необхідне, щоб не залежати від кафе і ресторанів. Ванна кімната обладнана в класичному стилі.
Ціна від 450 грн. актуальна в будні дні для 2-х осіб, за кожну наступну особу доплата +70 грн. Всього спальних місць 6 (2+2+1+1). В ціну оренди входить постільна білизна, рушники, засоби гігієни. Ідеальне рішення для туристів і гостей міста!
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 2 | Ціна за день: 450 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Шолом-Алейхема, 5:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Alena  Trelevskaya facebook Alena Trelevskaya
Звичайно, що я не чекала в реалі побачити те саме, що і на фото, але цього разу різниця виявилась такою великою, що варто про це написати. Перше, що вразило - несвіжа постіль, у якій була купа волосся (до нас там явно спав якийсь волохатий дядько). На прохання замінити її на чисту зреагували не одразу, намагались довести мені, що такого не може бути (це досить дивно, бо відрізнити свіжу білизну від юзаної не важко)). Далі - "чистота" і стан речей. Як я розумію, замість прибирання квартири, покоївка просто приходить і мусолить тряпкою там-сям і це ніхто не контролює, так як підлога дуже брудна, на торшерах шар пилюки, посуд жирний (на деяких тарілках просто щось засохло, на деяких ще не встигло) а про вбиральню я взагалі мовчу. Довелося викинути кухонний рушник, який смердів на всю квартиру. Рушник найдешевший (гр 10 коштує, не більше), я не розумію, невже при таких цінах на квартиру, не можна 2 рази на місяць його замінити?! До столу все липне, бридко покласти навіть телефон. Фен також справив враження, брудний - не те слово, з засохшим на ньому брудом і зламаною ручкою. Душ зламаний, з нього ллється у всі боки і неможливо помитися, щоб потім не хлюпати по калюжах, двері в туалет не закриваються (тобто закриваються, а потім не відкриваються), рушник, звичайно, видається один і маленький, тож витирати ноги нічим. Ганчірка одна і в такому стані, що до неї торкатися страшно. Дзеркало у ванній висить на такому рівні, що я зі зростом 1,60 бачу в ньому тільки верхню частину лоба. Більше ніде дзеркала не має, тож готуйтеся до мейкапу в кафе. Ми з чоловіком спали в одязі, боялись лишній раз кудись щось покласти і не витягали речі з рюкзака, щоб не забруднити їх. Такі незручності дуже впливають на враження про відпочинок у Львові, а найнеприємніше те, що в цьому винувата не квартира (сама квартира нормальна), а недбальство і байдуже відношення людей, які заробляють на цьому гроші.
Відповісти | 23.04.2018, 11:02