Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
700
грн
вул. Набережна, 17/3 (код: №20276)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 5
  • - Відгуків: немає
Власник Тетяна
Тетяна
Оголошення №20276 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

VIP студія на Набережній в центрі Міста

Ми раді запропонувати Вам абсолютно нові, елітні апартаменти студіо, розташовані в історичному центрі міста на вулиці Набережна. Будинок знаходиться в безпосередній близькості до набережної і головної площі міста. Закрита територія під охороною, відеоспостереження, дитячий майданчик. Зупинка громадського транспорту в 10 піших хвилинах.
Ремонт липня 2018. Квартира нова, елегантна, обладнана сучасними, стильними і комфортабельними меблями і технікою. Просторі вікна, високі стелі 3 метри, стильний дизайн залишать приємні спогади. Інтер'єр виконаний в світлих тонах. З вікон відкривається прекрасний вид на річку. Прогулянка біля річки - це завжди цікаво і захоплююче. Відправившись прогулятися по набережній міста, Ви зможете спостерігати як повз Вас пропливає річковий трамвайчик. Свіже річкове повітря, прекрасний краєвид, яскраве сонце, просторі тераси, кращі ресторани міста, театри, музеї, де можна не тільки чудово відпочити, а й захоплюватися прекрасним панорамним видом. Всім цим Ви зможете насолодитися, розмістившись в наших апартаментах на Набережній.
В квартирі 3 спальних місця (2+1), широке двоспальне ліжко (розмір king-size) з ортопедичним матрацом, комфортний двоспальний розкладний диван. Продумана раціональність дозволить Вам відпочити з комфортом. У Вашому розпорядженні всі необхідні меблі та техніка: вбудована шафа-купе (дозволить розмістити Ваші речі і сумки), кондиціонер, плазма, високошвидкісний Wi-Fi, гаряча вода, ванна, пральна машина, фен, праска, білосніжні махрові рушники і постільна білизна.
Обідня зона оснащена всім необхідним: сучасна варильна поверхня, мікрохвильова піч, холодильник, всі необхідні столові прибори.
У квартирі завжди:
- чисто і затишно;
- білосніжна постіль та рушники;
- безкоштовне прибирання під час тривалого проживання (раз в 7 днів або 5 днів, за Вашим бажанням).
Ви ніколи не забудете домашній затишок і тепло цієї квартири. Кожна дрібниця продумана для зручності Вашого перебування у нас. Ми гарантуємо якість!
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 3 | Ціна за день: 700 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Набережна, 17/3:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter