Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1600
грн
бул. Французький, 22/1 (код: №12702)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 12
  • - Відгуків: немає
Власник Інна
Інна
Оголошення №12702 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Здам свою велику двокімнатну квартиру

Велика простора квартира 90 м² дозволяє легко розмістити від 2 до 4 чоловік. Клініка Філатова навпроти.

Окрема велика спальна кімната укомплектована зручним широким двоспальним ліжком, плазмовим TV, письмовим столом, кондиціонером, меблями, Wi-Fi. Вітальня - окрема велика кімната укомплектована розкладним двомісним зручним, широким диваном зі зручними, м'якими матрацами, телевізором 40" і потужним кондиціонером.

Кухня-їдальня це велика світла окрема третя кімната (з розкладний додатковим ліжком, при необхідності) з окремим входом, двометровим холодильником, мікрохвильовою піччю, кондиціонером (зима-літо) і обов'язковим на сьогоднішній день атрибутом - телевізором, має достатню кількість кухонного посуду. Цілодобова, без перебоїв подача гарячої та холодної води.
Санвузол з душовою кабіною і місткою пральною машиною. Господарські потреби легко задовольняються наявністю прасувальної дошки, праски, фена, пилососа (при необхідності забезпечується прибирання приміщень).

Квартира розташована на 5-му поверсі в ЖК «Французький», який знаходиться в самому серці рекреаційної зони Одеси, в оточенні парків, в безпосередній близькості від інституту Філатова, університету імені Мечникова, від розважальних закладів пляжної зони Аркадії.

З вікон квартири добре проглядаються як зона паркування автомобілів, так і дитячий ігровий майданчик, закривається від небажаних відвідувачів. При необхідності можна скористатися підземним паркінгом, який охороняється.

Територія житлового комплексу знаходиться під постійним цілодобовим наглядом як при в'їзді на територію, так і в приміщеннях загального користування та ліфтах. Черговий персонал технічних служб не тільки стежить за порядком, чистотою, функціонуванням систем освітлення та вентиляції, а й бере активну участь у вирішенні проблем які виникають у мешканців.

Поруч знаходяться розкішні пляжі Отрада (канатна дорога), ЯхтКлуб, Дельфін (скутера, водні велосипеди), Аркадія (розважальні комплекси Ітака, Ібіца, Бона, Портофіно та ін.), Траса Здоров'я, десятки різних кафе і ресторанів як шикарних, стильних (Глечик) так і невеликих, затишних колоритних (Утьосов).

На території ЖК є два продуктових магазини. Відразу за територією великий супермаркет мережі Сільпо. Недалеко фітнесцентр, ТК Сади Перемоги, ботанічний сад, парк культури і відпочинку Парк Перемоги (прокат човнів, гойдалки, каруселі, катання на кониках), банкомати, банки, бізнесцентр, кіностудія, театр музичної комедії, палац спорту, спортивна школа олімпійського резерву.
Красивий і комфортний відпочинок (проживання) може бути доповнений трансфером.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 5 | Ціна за день: 1600 грн.

У квартирі є:

диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по бул. Французький, 22/1:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter