Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1000
грн
вул. Генуезька, 3Б (код: №22962)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 1
  • - Відгуків: немає
Власник Юлія
Юлія
Оголошення №22962 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Подобово двокімнатна квартира в Аркадії

Квартира з дизайнерським ремонтом, розташована в курортному районі Аркадія. Квартира світла, затишна і комфортна, знаходиться в багатоповерховому будинку. Вид з вікон виходить на місто. У будинку чисті парадні, швидкісний ліфт, є зовнішнє відеоспостереження, паркінг за додаткову плату.
В квартирі дві окремі спальні, повністю обладнана кухня і ванна кімната. В одній спальні двоспальне ліжко і телевізор, в іншій двоспальне ліжко, диван, гардеробна і телевізор. Надається постільна білизна. Кухня повністю обладнана сучасною побутовою технікою (індукційна плита, посудомийна машина, мікрохвильова піч, двокамерний холодильник), є зона вітальні з диваном і телевізором з плоским екраном. Для зручності гостям надається набір посуду, кухонні приналежності. Ванна кімната суміщена з туалетом, в ній є ванна, душова кабінка, пральна машинка і фен. Також надається рушники, рідке мило, гель для душу і шампунь. До послуг гостей кондиціонер і безкоштовний Wi-Fi.
Квартира розташована в будинку, внизу якого є кафе-бар, обмін валют 24/7, салон краси, магазин одягу. Навпроти будинку, розташований комплекс "Kadorr City Mail", в якому знаходяться: магазин "Le Silpo" (величезний вибір продуктових товарів і готової їжі), дитячий центр Amador (лазерні лабіринти, театр, лего-кімнати та інше), аптеки, брендові магазини одягу, термінали, кафе.
Поруч з будинком в 10 хвилин є пляж Аркадія, аквапарк, атракціони, нічні клуби, кафе, ресторани, прокат велосипедів. Також, в 10 хвилинах від будинку, розташований доглянутий парк Перемоги, ТЦ "Сади Перемоги" та "Ark Spa Palace" (різні види лазні, басейн, центр косметології, тренажерний зал), кінокомплекс.
Від аеропорту доїхати можна на маршрутному таксі №129, від залізничного вокзалу - трамвай №5, тролейбус №5, маршрутне таксі - №198, №115 або замовити таксі. Ціна в лютому 1000 грн. за добу.
Кімнат: 2 | Місць: 8 | Поверх: 21 | Ціна за день: 1000 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Генуезька, 3Б:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter