Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

На свята до Львова

Всім давно відомо, що Львів уже завоював ім’я культурної і туристичної столиці України. Через це місто пролягають шляхи світових політиків, культурних і мистецьких діячів, музикантів. Впродовж року у місті відкриваються сотні виставок і презентацій, ярмарків, концертів та вистав, семінарів, конференцій різних напрямків та в різних галузях. Протягом року Львів відвідують численні туристи з понад 100 країн світу. Українці приїжджають до Львова зазвичай на свята - Пасху, Травневі свята, Новорічні свята та Різдво. Зумовлено це тим, що під час свят з’являється вільний від роботи час, який хочеться провести з родиною. Тільки у Львові ви отримаєте незабутні враження і відчуття свята. Різноманіття святкових програм нікого не залишить байдужим.

Для вдалої поїздки Вам необхідно подбати не лише про розваги. В першу чергу придбайте квитки, якщо плануєте поїздку потягом. Поспішіть їх придбати чим швидше, адже потім створиться певний ажіотаж. Також потурбуйтеся про місце відпочинку. Ви можете зупинитися в готелі, хостелі, у друзів чи знайомих або ж зняти квартиру у Львові подобово. Всі перечислені варіанти мають свої переваги та недоліки. Якщо Ви плануєте малобюджетну поїздку, скористайтеся послугами хостелу. У Львові вони розміщені в центрі, проте пригодиться таке житло скоріше для одноденної ночівлі, адже тут немає кухні, відсутня можливість попрати одяг, спільний душ і ще багато інших незручностей. Можете скористатися готелем, проте мінусом у випадку сімейного відпочинку є оплата за проживання кожної особи. Найвигідніше і найекономічніше розміститися сімї чи кільком друзям, котрі приїхали до Львова на свята, які тривають здебільшого два-три дні – це квартири подобово. Адже тут є усе необхідне для проживання, відпочинку, приготування їжі, святкування. Більшість квартир розміщені в центрі Львова. Це зекономить Вам час і дасть можливість поближче познайомитися з містом, його традиціями, кухнею і звичайно ж смачно львівською кавою. Не зволікайте занадто довго, квартири для оренди подобово бронюють на свята мінімум за місяць. Якщо ж Ви не подбали про житло заздалегідь, можете скористатися послугами агентств нерухомості чи посередників. Комісія при цьому складе суму за добу проживання.

Під час свят ціна на квартири подобово зростає до 70%, тому при бронюванні заздалегідь уточніть суму. Важливим моментом являється й те, що багато власників встановлюють ціну нижчу при умові проживання більше 7 діб. Саме тому уточніть, яка буде ціна за проживання наприклад трьох діб у визначені дати. Не лишнім буде вияснити, хто оплачуватиме таксі з вокзалу до квартири. Всі моменти краще обговорити завчасно, щоб відпочинок приніс Вам задоволення і залишив лише приємні враження.



Коментарі:

userpic