Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Квартири у Львові подобово на Новий Рік

До Нового Року залишається все менше і менше часу, спливає він незамітно і уже менш ніж за місяць, а точніше за 37 днів і кілька годин, ми ввійдемо в новий 2012 рік. Хто й де його зустріне? Для декогось це свято символічне і традиційне, зустрічають його за сімейним столом у колі родини. Проте більшість із нас планують отримати від свята не лише приємний відпочинок протягом кількох вихідних, а й яскраві і незабутні враження. За цим Вам необхідно прямувати на Західну Україну, до Львова. Першими перепонами для Вас можуть стати важка і втомлива дорога та відсутність житла. Якщо з квитками на транспорт можуть виникнути проблеми, наприклад, квитки на місця в залізничному потязі на 31 грудня у західному напрямку були розкуплені за годину після відкриття кас, то з житлом справи кращі.

Як альтернативу дорогим готелям можете скористатися подобовою орендою. Вільні номери у трьохзіркових готелях на жаль уже відсутні, а готелі вищої зірковості обійдуться Вам набагато дорожче. Щодо цін, то на свята традиційно вони виростають удвічі. Тому і так дорогі номери у готелях у цей час стають «золотими». Саме тому уже кілька років попитом користуються квартири подобово. Здають їх в основному власники, а також агентства нерухомості та посередники. А забронювати житло Ви зможете уже сьогодні, якщо плануєте провести новорічні чи різдвяні свята у місті Лева від трьох діб. Забронювати квартиру на дві доби вдасться швидше всього за 15-20 днів до свят, а на одну добу безпосередньо за кілька днів до приїзду. Цим самим власники забезпечують собі стабільність клієнтів і надають перевагу тим, котрі бронюють на довший термін. Врахуйте це, якщо плануєте зняти житло терміном більше п’яти днів, адже квартира, яка Вам сподобалася, може виявитися зайнятою.

1-но кімнатна квартиа у львові подобово2-х кімнатна квартиа у львові подобово3-х кімнатна квартиа у львові подобово


Щодо розваг, то їх у Львові не бракуватиме, як завжди. Розпочнуться свята 11 Міжнародним фестивалем "Jazz Bez“, благодійною мистецькою акцією “Від Романа до Йордана”, яка триватиме до 19 січня, святковим ярмарком, де Ви зможете придбати сувеніри, вироби місцевих умільців та різноманітні смаколики. Також проходитиме щорічний благодійний марафон «Від Андрія до Миколая», встановлення різдвяної Шопки та Дідуха, свято «Пампуха» та фестиваль «Велика Коляда» і це ще не весь перелік заходів, які відбуватимуться на вулицях міста впродовж новорічних і різдвяних свят. Саме в ці дні центральні вулиці міста та пр. Свободи перетворюються на «живу річку», де вирують найрізноманітніші забави та веселощі. Подарунком для туристів стане 50% знижка в усіх готелях, рестораціях та кав’ярнях впродовж 16-18 грудня. Отож, не пропустіть цієї нагоди, приєднуйтеся до нас.



До речі, додаткових потягів, які завжди надавала Укрзалізниця, цього року не буде. Пояснюють це збитковістю для залізниці, адже у протилежному напрямку потяги їдуть майже порожніми. Ажіотаж за квитками, який виник 17 листопада, за 45 днів до виїзду, пояснюють тим, що квитки купляє як населення так і туристичні фірми, які уже кілька років користуються попитом для організації поїздок та святкування новорічних свят. Про транспорт доведеться Вам подбати самостійно, скористатися власним транспортом або ж маршрутним таксі.


Коментарі:

userpic