Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Кілька порад: як добратися і що подивитися у Львові

Одним з найдавніших і найкрасивіших міст України є, звичайно, Львів. Іншими словами українська Прага, тому його так полюбили європейські туристи, особливо поляки. Архітектура просто приголомшлива, в якій можна розглянути відбитки мішаних епох і стилів, а колорит вузеньких вуличок в старій частині міста в поєднанні з ароматним запахом кави з численних «кав'ярень» - все це трохи дивує, приваблює і зачаровує. Достатньо раз відвідати Львів, щоб зрозуміти - це місто прекрасне у всі пори року і повертатися сюди захочеться ще багато разів. Тут присутній дивовижний дух спокою, відсутність суєти, як у більшості сучасних великих містах, надзвичайно привітні люди залишать тільки позитивні враження від міста. Якщо Ви ще жодного разу не були у Львові, кидайте справи, відкладіть на потім і збирайтеся в поїздку. Адже восени листя парків і скверів Львова яскраві, різнобарвні і особливо красиві в середині вересня. Для поїздки не знадобиться величезних витрат, хіба що на оренду квартири та квитки на дорогу. Щоб познайомитися з містом, достатньо буде вихідних. Для цього потрібно заздалегідь побудувати план екскурсії, якщо Ви вирішили вивчити все самостійно. Тільки так Ви заощадите дорогоцінний час, який можна витратити на прогулянку наприклад Шевченківським Гаєм (національний музей культури та побуту) або прогулятися по Личаківському кладовищі. Ці пам'ятки розміщені зовсім не в центрі, тому більшість, боячись просто загубитися, втрачають можливість подивитися їх. Якщо Ви не запеклий мандрівник, а проводити час Вам більше подобається в кіно або за читанням улюбленої книги, і взагалі Ви не знаєте «як дістатися до Львова», в першу чергу раджу придбати карту міста, вивчити інформацію та відгуки на форумах від людей, які вже бували у Львові і скористатися їхніми порадами.

Дістатися до Львова економніше всього поїздом. Якщо Ви їдете з Києва та виїжджаєте ввечері, вранці Ви вже у Львові. Приїдете Ви звичайно ж з деякими речами, які носити з собою не буде можливості і сил. Навіть якщо Ви приїхали на один день, Вам захочеться залишити сумку і насолодитися прогулянкою. Приїхавши, приблизно годину Ви витратите, щоб залишити речі, якщо звичайно Ви подбали про квартиру заздалегідь, так як поселення в готелях починається з 12-14 годин, не кажучи вже про різницю в ціні за добу проживання.

Квартири подобово у Львові сьогодні дуже затребувані. Як Вам відомо, Львів - культурна столиця України і тут майже весь час проходять різні виставки, конференції, тому шукати і бронювати квартиру потрібно приблизно за два тижні до приїзду, щоб потім не опинитися на вокзалі чи переплатити дорожче, знявши квартиру за допомогою посередників. При пошуку відповідного житла скористайтеся інтернетом, дошками оголошень, соц. мережами або порадами друзів, що, до речі, дуже ефективно.



Коментарі:

userpic