Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Квартири у Львові подобово чи готелі

Хороша альтернатива всім категоріям готелів – подобова оренда квартир у Львові. У наших західних сусідів зараз популярні маленькі недорогі готелі (хостели). Але на жаль у Львові їхня кількість незначна. Є правда декілька котеджів за містом, які позиціонують себе як “приватні готелі”, але навряд чи вони користуються великою популярністю у туристів і гостей Львова, хоч би через те, що вони дуже далеко знаходяться від центру міста і туди дуже незручно добиратися. Найчастіше такого роду котеджі здаються для святкувань, днів народжень і тому подібне.

У Львові великою популярністю користуються квартири на добу. Діапазон пропонованих квартир в оренду великий: від бюджетних варіантів(економ клас) до Vip апартаментів. Вартість квартир на добу коливається в діапазоні від 25 доларів в добу (за 1-но кімнатну квартиру) до 100 доларів в добу (за 4-х кімнатну квартиру). Будь-яка людина може підібрати собі квартиру на добу на свій розсуд.

Можна виділити основний контингент осіб, що знімають квартири на добу у Львові:
1. люди,які приїхали по справах в командіровку;
2. іноземні туристи та бізнесмени;
3. українські туристи і бізнесмени.

Люди вже навчилися рахувати свої гроші, і тому вважають краще знімати квартири у Львові на добу, оскільки не бажають платити божевільні гроші за готель. Особливо вигідно знімати квартиру на добу, коли Ви подорожуєте сім'єю або великою компанією. Наприклад, можна зняти 2-х кімнатну квартиру подобово у Львові за 40-60 доларів в добу (якщо розділити на 4-х чоловік, то виходить в середньому 10-20 доларів з людини). Навіть бізнесмени вважають за краще знімати квартири на добу, тепер до їх послуг практично у всіх квартирах є безлімітний wi-fi інтернет, вся необхідна побутова техніка (праска, фен, пральна машинка автомат, двд, кабельне телебачення і навіть кондиціонер).

Подобова оренда квартир - це відмінна заміна як дешевим готелям (ціна - приблизно та ж, комфорт - набагато вище), так і готелям середнього і високого класу (ціна - набагато нижче, умови проживання - приблизно такі ж).


Коментарі:

userpic