Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Як правильно вкомплектувати квартиру для здачі в подобову оренду

Збираючись здавати квартиру подобово в одному з міст України, важливо, врахувати потреби гостей в правильному оснащенні квартири. Тому нами пропонується міні-допомога для початківця посуточника.

По-перше, звернемо увагу на меблі, ніж більше спальних місць, тим більше вірогідність, що клієнти не підуть до конкурентів, у яких спальних місць буде більше. Тому навіть для однокімнатної квартири, потрібний не менше 2 диванів, а в ідеалі і пара крісло-ліжко. Квартира повинна мати шафу з комплектом вішалок. Стіл обідній, бажано стіл журнальний і комп'ютерний. Стільці, в кількості не менше 3.

Важливо відповідально підійти до комплектації кухні, оскільки багато гостей люблять домашню їжу. Посуд, а також кухонні рушники і серветки, обов'язково не забудьте столові прибори і посуд для приготування їжі. Все це потрібно придбати з розрахунком на трьох персон мінімум. Також, якщо Ви плануєте вирішити куріння в квартирі, поклопочіться про наявність попільничок.

Переходячи до побутової техніки, важливо відмітити, що наявність доступу в інтернет і кабельного телебачення, посприяє потоку клієнтів і розвитку вашого бізнесу. Для квартири, що здається подобово необхідні плита, бажано з духовкою, холодильник, свч, чайник, телевізор, пральна машина-автомат, праска і прасувальна дошка, фен, бойлер на літній час. При нагоді можна надати гостям комп'ютер і пилосос. Також знадобляться рушники і від двох до чотирьох комплектів постільної білизни, адже поселитися у вас може і група туристів і сім'я. Не варто забувати про побутову хімію і засоби особистої гігієни. Тому засоби для миття посуду, пральний порошок, що чистять засоби, гелі і шампуні, повинні бути присутніми в квартирі, що здається на добу. Якщо немає можливості, надати гостям пилосос, надайте віник і комплект чистих ганчірок.


Коментарі:

userpic