Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Де жити під час сесії якщо Ви студент-заочник з іншого міста?

Сесія для студента-заочника приходить завжди несподівано, в самий невідповідний час, навіть якщо Ви знаєте приблизно початок здачі заліків та іспитів. Але біда навіть не в тому, що Ви не встигли ще написати курсову чи контрольну роботу, а в тому, що два тижні потрібно десь жити в іншому місті. Відразу виникає питання: де зупиниться, як знайти житло?

Даремно сподіваються на гуртожиток ті, хто приїжджає здалеку, місця там зайняті вже за тиждень-два до початку сесії. Так, їм пощастило, але повірте, таких студентів-заочників дуже мало. Більшість студентів шукає житло самостійно. У Вас є два варіанти: зняти кімнату в «тьоті Маші», або ж квартиру подобово. Перший варіант привабливий, здається дешевим, готувати і прибирати не доведеться. Насправді такі кімнати призначені спеціально для студентів-заочників, щоб за короткий час заробити непогані гроші, тому ціни на житло для заочників суттєво вищі. Незручними виявляться також прохідна кімната під час навчання або «комендантська година», коли хочеться погуляти з друзями після екзамену.

Подобова оренда квартир у Львові, наприклад, давно стала альтернативою проживання в квартирі з господарями. Квартири подобово у Львові вигідні тим, що тут можуть розміститися декілька осіб за фіксовану суму, навіть під час сесії, коли попит на житло набагато вищий. Зняти квартиру у Львові подобово Ви можете з друзями по навчанню, так дешевше і веселіше, разом вчитися і відпочивати. Найкраще зняти 1-кімнатну квартиру в ближньому центрі з усіма зручностями. Якщо ж сесія закінчилася швидше, Ви платите лише за ті дні, які проживали в квартирі, не переплачуючи. Весь цей час квартира у Вашому розпорядженні: можете відпочивати, готувати, повертатися додому, коли захочете, запрошувати друзів.

Зняти квартиру подобово Ви зможете в будь-якому місті України. Звичайно, пропозицій в маленькому містечку менше ніж, наприклад в Києві, але і ціни тут відповідно набагато нижчі. Перевага квартири подобово також у тому, що Ви заздалегідь можете забронювати її, проживаючи навіть в іншому місті, і чекати початок сесії підготовленими, а не «як грім із ясного неба».



Коментарі:

userpic