Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Як отримати задоволення від подорожі по Україні

Найцінніше у подорожах – нові враження та гарний настрій. А відправитися в подорож рідною Україною можна навіть на будь-які вихідні: дорога не займає занадто багато часу. Головне – підготуватися заздалегідь та знати, на що звернути увагу. Тоді ви зможете отримати максимальне задоволення, а побутові негаразди не затьмарять вашу мандрівку.

Найпопулярніші напрямки подорожей в Україні

Список найпопулярніших міст для внутрішнього туризму очолюють Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро:
• Столиця радує вируючим життям, безліччю розваг, численними заходами, концертами і фестивалями. Пройдіть від Майдану по Хрещатику, вивчіть Поділ, помилуйтеся потужним Дніпром, отримайте справжню естетичну насолоду від видів міста на пагорбах.
• Львів вражає гастрономічними шедеврами і унікальною історією. Насолоджуйтеся екскурсійною частиною у Старому місті, підніміться до Високого замку, досліджуйте музеї. А потім можете розслабитися і відпочити за чашкою ароматної кави з легендарним львівським шоколадом.
• Одеса – це гумор і темперамент, настрій приморського міста, пляжі та розваги на будь-який смак. Незабутні враження подарує захід сонця біля моря та нічні танці в одному з клубів Аркадії прямо на узбережжі. А перейнятися колоритом допоможуть ті самі одеські дворики – досить зробити крок в бік від Дерибасівської.
• Харківські парки немов створені для компаній та сімейного дозвілля. Величезна кількість зелені та численні фонтани Міського саду рятують від спеки навіть у розпал літа. А ще більше емоцій подарує канатна дорога, яка з'єднує Парк Горького та Саржин Яр.
• Величезне задоволення від поїздок в Дніпро отримують діти. Адже саме тут знаходиться Дніпровська дитяча залізниця, відома і за межами України. Дорослих же порадують романтичні куточки Монастирського острова, вечірні вогні місцевого «Нового Арбата» або прохолода найстарішого в місті парку Глоби.

З незначним відривом за популярністю йдуть Полтава, Вінниця, Ужгород і Миколаїв. Зверніть увагу на Запоріжжя, Умань, Яремче та Івано-Франківськ.

Як отримати ще більше задоволення від мандрівки Україною?

Будь-яку подорож можна зробити такою, що запам'ятається на все життя. Достатньо взяти гарний настрій, скласти маршрут та слідувати декільком простим рекомендаціям:
• Не нехтуйте комфортним житлом. Це не та частина дозвілля, на якій варто занадто економити. Обирайте хостели, якщо полюбляєте нові знайомства, спілкування та компанію. Для прихильників усамітненості та домашнього затишку підійдуть квартири подобово. Щоб забути про прибирання, сніданки та побутові турботи – зверніть увагу на готелі.
• Фіксуйте все. Записуйте враження, фотографуйте красиві місця чи кумедні ситуації, знімайте відео, запам'ятовуйте нові пісні в кафе і ресторанах. Краще потім видалити зайве, ніж шкодувати про втрачену можливість.
• Вибирайте пам'ятки. Відмовтеся від стандартних списків соборів і музеїв. Вибирайте те, що цікаво саме вам. Далеко не завжди найпопулярніші місця – найбільш вражаючі. А численні дійсно захоплюючі дрібниці так і залишаються маловідомими.
• Придумуйте свої «фішки». Хтось обов'язково п'є каву на вокзалі, хтось – ігристе вино з видом на міський центр. Хтось знімає смішні відеощоденники або фотографує улюблений брелок на тлі найвизначніших пам'яток. Такі дрібні традиції зроблять вашу поїздку інтерактивної та унікальною.
• Не перестарайтеся. Не намагайтеся за два дні обійти місто вздовж і впоперек. Якщо вам сподобається в новому місці – краще повернутися ще раз. Надмірний поспіх призводить лише до втоми, відчуття провини і змазаних вражень.

Висновки

Україна – унікальна країна для внутрішніх подорожей. Тут безліч природних пам'яток, дивовижні собори і музеї, старовинні міста. Одних замків і фортець – за сотню, а це більше, ніж в Чехії або Польщі. При цьому якість сервісу поступово зростає. Уже зараз не проблема знайти житло або ресторан на свій смак, щоб сповна насолодитися відпочинком.



Коментарі:

userpic