Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

7 днів в Одесі: плануємо літній відпочинок завчасно

Сонячна і колоритна Одеса – перлина біля моря. Тут завжди панує особлива атмосфера, гарний настрій та відчуття свята. А щоб ваш тижневий відпочинок пройшов без проблем, плануйте його заздалегідь!

Пляж Відрада Одеса

Підготовка до поїздки

У довгоочікувану відпустку беріть зручний одяг та взуття – вам точно сподобається гуляти чарівним містом. Не плануєте відмовляти собі в сонячних ваннах? Тоді не забудьте купальник, головний убір, окуляри та сонцезахисні засоби.

Одеса пляж море відпочинок

Варіанти проживання літом

При виборі житла орієнтуйтеся в першу чергу на свої плани та вподобання. Кожен район Одеси цікавий по-своєму:
• Центр – це історична архітектура, мальовничі вулички і затишні двори. Тут постійно вирує життя, а будь-який маршрут неодмінно приведе вас до місцевих цікавинок: музею, театру, скверу, кав'ярні або оглядового майданчику. Вартість подобової оренди – від 650-700 грн.
• Молдаванка – один з найцікавіших районів міста, колись – його легендарне передмістя. Ціни починаються від 550 грн.
Квартири біля моря – ваш вибір, якщо на першому плані пляжний відпочинок. Тим паче, вони обійдуться дешевше готелів. Але врахуйте, що літом попит на житло в місті завжди високий, тому бронюйте квартири подобово заздалегідь. Вартість – від 750-800 грн.
• Віддаєте перевагу спокійному та тихому відпочинку далеко від міських клопотів? Чи плануєте відпустку з сім'єю та дітьми? У вашому розпорядженні селище Котовського, Лузанівка та інші віддалені райони. Інфраструктура – нітрохи не гірша, море – все ще поруч, а навколо повно зелені. Ціни – від 500 грн.
• А якщо скучили за клубами, дискотеками та яскравими розвагами – вирушайте в Аркадію! Найзнаменитіша тусовочна локація приваблює молодь зі всієї України. Вартість квартир в районі Аркадія – від 750 грн. за добу.

Вулиця Дерибасівська

Як провести день в Одесі?

Знайомство з Одесою починається з Дерибасівської. Знаменита пішохідна вулиця – серце міста. Тут гуляють неспішно та уважно озираючись на всі боки. Не забудьте знайти монумент дванадцятому стільцю! Загляньте в розкішний Пасаж, який вражає розмахом, плануванням та неймовірними скульптурами під скляним дахом. Оперний театр – один з найгарніших в Європі. Від театру можна вийти до Потьомкінських сходів – це ще одне легендарне місце. Найвищі сходи України нараховують 192 сходинки а зверху відкривається розкішний вид. Внизу знаходиться морпорт, де кожен може роздивитися або навіть покататися на кораблі. А потім – відправитися в єдиний та неповторний Музей коньячної справи Шустова.
Обов'язково зустріньте світанок біля моря – це стане одним з найкращих спогадів після поїздки.

Оперний театр в Одесі

Що обов'язково потрібно спробувати в Одесі?

Все місто заповнене різноманітними кафе та ресторанами. Можете сміливо обирати вивіску на свій смак – і не прогадаєте. Спробуйте ікру із синіх, фаршировану рибу та форшмак. Традиційні одеські сувеніри – тільняшки, капітанські безкозирки та інша морська символіка. Якщо полюбляєте більш оригінальні подарунки – зверніть увагу на колоритний жартівливий словник-розмовник одеської мови.

Одеський ресторан Дача

7 днів – невеликий термін, проте його цілком достатньо, щоб сповна перейнятися та назавжди полюбити веселу приморську Одесу! Плануйте дозвілля, не пропускайте жодного цікавого заходу, проведіть кожну хвилину заради свого задоволення – і цей тиждень запам'ятається вам на все життя!



Коментарі:

userpic