Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Куди поїхати на оздоровлення: Трускавець, Моршин

Бальнеологічні курорти Трускавець та Моршин – загальновизнані центри оздоровлення у Західній Україні. Обидва міста знамениті не тільки своїми мінеральними водами, а й сучасними оздоровчими програмами та якісною діагностикою, яку пропонують місцеві санаторії, клініки, реабілітаційні центри.

Трускавець

Відпочинок та оздоровлення у Трускавці

Якою б не була Ваша ціль візиту у Трускавець, чи то лікування, чи звичайний туризм, ознайомлення з містом варто почати з бюветів. Тут Ви зможете скуштувати знамениту «Нафтусю», а також води з інших мінеральних джерел – «Марусі», «Софії», «Броніслави». Вони лікують від найрізноманітніших недуг, починаючи з проблем сечостатевої системи і закінчуючи хворобами органів травлення. Однак, не варто обмежуватися вживанням мінеральних вод, його корисно поєднувати з зовнішнім застосуванням води та гімнастикою, фізичними вправами.

Бювет мінеральної води у Трускавці

Трускавецькі лікувальні заклади пропонують як традиційні, так і інноваційні методики оздоровлення. Тут Ви знайдете все – від апаратної фізіотерапії до голковколювання. Головне, серед усього різноманіття правильно обрати оздоровчий курс, який підійде саме Вам.

Приїхавши на оздоровлення у Трускавець, не обов'язково бронювати готову «путівку» з проживанням. Після лікувальних програм у санаторії чи іншому медзакладі Ви можете повертатися на відпочинок в орендовану квартиру – це може непогано зекономити кошти. Тим паче, що завдяки розвитку туризму та оздоровчого напрямку у місті здається чимало квартир подобово.

Курорт Трускавець

Квартири подобово у Трускавці – це завжди комфортне житло з усім необхідним для розміщення на кілька днів або тижнів. Можна розраховувати на наявність непоганого ремонту, інтернету, всієї побутової техніки та посуду. Зняти однокімнатну квартиру у Трускавці для двох осіб коштуватиме від 200-450 гривень на добу, двокімнатну для чотирьох осіб – від 350-650 гривень за добу, трикімнатну для шести і більше осіб – від 500 гривень за добу. Вартість також залежить від сезону та тривалості оренди – взимку розміщення дешевшає, крім того, можливі знижки при оренді на тривалий термін. Деякі власники квартир готові запропонувати гостям додаткові послуги, наприклад, сніданки чи лікувальний масаж.

Особливості оздоровлення у Моршині

Знайомство з Моршином також варто почати з міського бювету, побудованого у центральному парку ще в 1935 році. Моршинські мінеральні води мають високі лікувальні властивості при захворюваннях печінки, органів травлення, нирок та інших недугах. Місцеві санаторії та бальнеологічні клініки пропонують водолікування з використанням найсучаснішого обладнання, а також десятки інших процедур для комплексного оздоровлення (апаратну фізіотерапію, озокеритогрязелікування тощо).

Моршин оздоровлення

Ще одна причина вибрати саме Моршин в тому, що оздоровлення тут можна поєднати з подорожами по мальовничих околицях. Недалеко звідси розташований Національний парк «Сколівські Бескиди», можна з’їздити до озера Синевир, на Боржавську полонину чи до водоспаду Шипіт. Відпочинок на лоні природи та гірське повітря стануть гарним доповненням до оздоровчого ефекту моршинських мінеральних вод.

Так само як і в Трускавці, у Моршині не обов’язково купувати путівку, яка включає і лікування, і проживання. Якщо Вам не до вподоби санаторний режим, для більш усамітненого розміщення можете зняти квартиру подобово. У місті здаються десятки одно-, дво- та трикімнатних квартир подобово. Переважно це житло класу «стандарт» з усіма необхідними зручностями – телебаченням, інтернетом, побутовою технікою, засобами особистої гігієни тощо. Звичайно, можна зняти і квартиру економ-класу зі скромнішим ремонтом, і апартаменти класу люкс з додатковими вигодами (підігрів підлоги, ортопедичні матраци тощо).

Моршин курортне місто

Зняти однокімнатну квартиру у Моршині для двох осіб можна за 200-400 гривень на добу, двокімнатну для чотирьох людей – за 350-600 гривень на добу, трикімнатну для великої компанії – за 700-900 гривень на добу. Ціни варіюватимуться залежно від сезону, тривалості оренди та дня заселення. З власниками завжди можна поторгуватися щодо знижок, якщо Ви приїхали на кілька тижнів або вже не вперше заселяєтеся у вибрану квартиру.

Трускавець і Моршин пропонують всі умови не тільки для оздоровлення, а й для комфортного розміщення і дозвілля поза лікувальними закладами. Обирайте місто, яке Вам більше до душі, і гарно відпочиньте, дбаючи про своє здоров’я!



Коментарі:

userpic