Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Куди поїхати з коханою на 8 Березня

Міжнародний жіночий день хочеться відзначити з близькою людиною незабутньо. У вас є чудова можливість відправитися в захоплюючу подорож. Ми розповімо, куди краще поїхати з коханою на 8 Березня 2019, що подивитися, яким затишним кафе і ресторанах віддати перевагу.

Місто Київ

На вихідні до Києва

Столиця України стане відмінним подарунком для дами серця. У вихідні дні Хрещатик повністю належить туристам. Прогуляйтеся, насолоджуйтеся його унікальними пейзажами та історичними пам'ятками. Можна відправитися до найдавнішого Софійського собору або до Лаври. Посидьте на дзеркальних лавках для закоханих в парку Шевченка. Це улюблене місце пар в Києві.
Хочете усамітнитися? Відправляйтеся в Ботанічний сад або помрійте на Пейзажній алеї. Відвідайте Андріївський узвіз, який постійно рясніє творами художників, ремісників і вабить звуками, мелодіями вуличних музикантів. Обов'язково купіть коханій сувенір на пам'ять. Романтичну вечерю в Києві можна влаштувати практично в будь-якому кафе, ресторані. Після обіду прогулятись по берегу Дніпра, милуючись неймовірно красивими видами столиці. На оглядовому майданчику проспекту Валерія Лобановського ви не тільки насолодитеся панорамою міста, а й зможете влаштувати романтичну вечерю, запросити музикантів. Ваша дівчина буде зачарована!
Вечірній Київ красивий по особливому та й ще 8 березня, коли в повітрі витає аромат квітів і сама любов. Рекомендуємо зняти подобово затишну квартиру на високому поверсі, і за бакалом вина милуватися нічним містом. Українська столиця подарує романтичний настрій.

Місто Львів

Враження від Львова

Відмінна ідея - відсвяткувати весняне свято в Галицькій столиці. Місто Лева славиться старовинними двориками, музеями, смачною кухнею, гостинністю місцевих жителів. Львів подарує вам свято і враження, наповнені масою яскравих емоцій! Якщо ви приїхали з дівчиною відзначити 8 березня у Львові, вирушайте в Старе місто. Ви здивуєтеся різноманітності будівель різних епох. Зможете побродити по вузеньких вуличках, насолодитися видом фонтанів, скульптур. Загляньте в Італійський дворик - неймовірно романтичне місце. Підніміться на ратушу, звідси відкривається гарна панорама на міські вулиці. Після прогулянки можна взяти карету і відправитися в неспішну прогулянку по місту. Вечір з коханою можна провести в багатьох чудових закладах міста.
Рекомендуємо ресторан «Валентина», з вікон якого відкривається чудовий вид на центральну частину міста. Страви, що подаються тут, відрізняються від української кухні, і здивують вас своїм унікальним смаком. Обов'язково загляньте в кафе-кондитерську, де вам запропонують насолодитися львівськими пляцками і ароматною кавою.

Місто Одеса

На 8 Березня в Одесу

Гумористична столиця України здатна подарувати незабутні емоції романтичним дівчатам. Вона приваблює незвичайною архітектурою, чудовими двориками, природними та історичними пам'ятками, морським повітрям. Якщо ви хочете відчути колорит міста по-справжньому, зверніться до місцевих жителів. Вони здають квартири в Одесі подобово, і ви зможете зупинитися в мальовничому будинку в центральній частині міста. Одне з романтично місць міста - морський вокзал. Пройдіть до кінця причалу, де розташований яхт-клуб. Вид на акваторію приголомшливий. У кромки води стоять лавочки, візьміть пледи і просто милуйтеся красотами моря і товариством один одного. Романтикою наповнений Міський сад. Увечері тут панує особлива атмосфера, незалежно від пори року. Розваг і визначних пам'яток тут вистачає на будь-які смаки!
Пройдіться по Приморському бульвару, загорніть до Оперного театру. Обов'язково сфотографуйтесь. Прогуляйтеся по знаменитій Дерибасівській. І обов'язково зійдіть по Потьомкінських сходах, не забувши перерахувати сходинки. Одесити запевняють, що це принесе удачу на цілий рік. Є ще одні сходи в Одесі - Коханню. Вони знаходяться за пам'ятником Де Рібаса. На кожній сходинці закохані перераховують позитивні якості своєї половинки. В Одесі годують смачно і ситно, незалежно від того, який заклад відвідати. Кухня об'єднує грузинські, українські, єврейські, болгарські, грецькі, вірменські страви.

Місто Харків

Інші міста, які варто відвідати

1. Харків. Підійде як подарунок «тургеневским» дівчатам. Все сприяє цьому. Більшість старовинних будівель міста розташовується на вулиці Сумській. По ній ви дійдете до площі Свободи. По дорозі можна побачити Дзеркальний струмінь, Оперний театр. Площа Конституції і парк Горького - традиційні місця побачень харків'ян. У парку можна прогулятися по красивих алеях. На Французькому бульварі встановлено протопити Ейфелевої вежі, де можна повечеряти під відкритим небом, милуючись зірками під виконання музикантів. Прогуляйтеся по Набережній. Насолоджуйтеся прекрасним видом нічного міста з парапету Террасного скверу.

Місто Кам'янець-Подільський

2. Кам'янець-Подільський. Тут у всій красі збережені в своєму первинному вигляді архітектурно-історичні об'єкти. Можна провести день з коханою в знаменитій Кам'янець-Подільської фортеці, іменованої «кам'яна квітка». Або відвідати природний парк «Подільські», що не має собі рівних. Також закохані зможуть побачити Смотрицький каньйон, покататися на кінному екіпажі, насолодитися панорамним видом з колеса огляду.

Місто Ужгород

3. Ужгород. Чудовим подарунком для дами серця стане поїздка в старовинне місто. Тут до наших днів чудово збереглося оборонна споруда. На його території розташований краєзнавчий музей з унікальною експозицією. Ужгородський замок здивує кімнатою тортур, експонатами середньовічної епохи. Незважаючи на те, що місто галасливе, енергійне, тут завжди можна відпочити в тихих місцях - на мальовничій набережній або в історичному центрі.

Місто Трускавець

4. Трускавець. Сподобається любителькам усамітнення і релаксу. Розташовується в двох годинах їзди від Львова. Європейський курорт приваблює оздоровницями, модними бутіками, смачною місцевою кухнею, галасливими дискотеками. Підійде для закоханих пар, які ходять усамітнитися від міської суєти.

Куди поїхати з коханою на 8 Березня, вирішувати вам! Головне, щоб відпочинок вийшов незабутнім. Яке місто України ви б не вибрали, подорож вдасться на славу!



Коментарі:

userpic