Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Новини і просто корисні поради

Наближаються травневі свята. За різними джерелами на ці вихідні Львів очікує прийняти 100-150 тисяч туристів. Цифри вражаючі. А от чи виправдалися очікування власників житла, котрі здають квартири у подобову оренду.
Новий рік у Чернівцях - дуже яскраве та колоритне свято. Не дивно, що на новорічні та різдвяні свята квартири подобово в Чернівцях дуже популярні.
Щоб насолодитися неймовірною львівською атмосферою, варто лише подбати про житло на період свого перебування у місті. Найзручнішим варіантом на свята, та й у інші дні, стане подобова оренда квартир.
28-30 вересня у Львові проходив шостий кавовий ярмарок "На каву до Львова", де кавомани визначали найкращу кав'ярню міста.
18-22 вересня відбудеться 26 Міжнародний книжковий "Форум видавців" у Львові. Як пройде Львівський книжковий ярмарок в цьому році.
Менше ніж за тиждень ми святкуватимемо Світлу Пасху – свято, яке прийнято святкувати усією родиною, в колі родичів та друзів.
Вирушаючи до Львова літом, необхідно заздалегідь подбати про житло.
Як січневі святкування та березнева погода впливає на подобову оренду житла у Львові?
Як приємно відпочити протягом кількох святкових днів та не завдати значної шкоди гаманцю та сімейному бюджету? Пропонуємо кілька популярних бюджетних варіантів відпочинку у сонячному Криму, засніжених Карпатах чи за кордоном.
9-12 лютого у львівському Палаці мистецтв вп’яте відбудеться найсолодше свято країни – “Свято шоколаду”. Цілих 4 дні на “Святі шоколаду” відбуватимуться найрізноманітніші мистецькі та солодкі події.
Сторінки: 1 2 3 4 5 6