Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Новини і просто корисні поради

На заході України розташувалося безліч старовинних замків в 5 з яких кожен точно знайде щось для себе: містику, романтику, спокій або ж натхнення. Поповніть свою скарбничку спогадів новими відкриттями.
Скористайтеся порадами щодо планування свого вікенду, щоб повноцінно відкрити для себе Івано-Франківськ всього лише за 2 дні. Пам'ятайте, головне в будь-якій подорожі - вчасно подбати про нічліг.
Бальнеологічні курорти Трускавець та Моршин - загальновизнані центри оздоровлення в Україні. Обидва міста знамениті своїми мінеральними водами. Обирайте місто, яке Вам більше до душі, і гарно відпочиньте, дбаючи про своє здоров'я!
Скористайтеся порадами, як почати займатись подобовою орендою. Не допускаємо помилок новачків. Здача квартир в подобову оренду буде приносити прибуток тільки в разі ретельної підготовки на всіх етапах.
Дізнайтеся, як правильно організувати час, куди вирушити в першу чергу. Скористайтеся порадами щодо відпочинку та розміщення на два дні і подаруйте собі незабутні моменти в Одесі.
У вас є чудова можливість відправитися з близькою людиною в захоплюючу подорож. Ми розповімо, які міста України варто відвідати на 8 Березня, що подивитися, яким закладам віддати перевагу.
Кожен, хоча б раз в житті, зобов'язаний відвідати це дивовижне місто. Ми зібрали найцікавіші місця. Після їх відвідин кожен буде зачарований унікальним шармом міста.
Цьогоріч на травневі свята приходиться ще й Великдень, а отже програма заходів у Києві, Львові та Одесі обіцяє бути ще більш насиченою, ніж зазвичай. Тому плануючи візит на початку травня в котресь з цих міст, план відпочинку краще продумати наперед, щоб не пропустити найцікавіше.
Перші тижні грудня – це своєрідний перехідний період між стабільними в ціновому плані осінніми місяцями та передсвятковим подорожчанням квартир подобово. В одних містах власники вже підняли вартість оренди, в інших – не квапляться з цим.
Найбільші міста країни завжди готові запропонувати приїжджим багато цікавих подій. Cитуація на ринку подобової оренди якнайкраще сприяє візиту. Але на які ціни слід розраховувати, де саме і за скільки можна зняти квартири подобово у Києві, Львові чи Одесі?
Сторінки: 1 2 3 4 5 6